10 redenen waarom je mijn nieuwe e-book wilt hebben

E-book-kopen

Onlangs heb ik mijn nieuwe e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website gelanceerd’. Heb je hem nog niet besteld? Dan geef ik 10 goede redenen om dat alsnog te doen.

1. Praktisch en toepasbaar

Gratis-bezoekers-klein

Online marketing is niet zo ingewikkeld. Je hebt een mooi aanbod en daar wil je zoveel mogelijk mensen mee in aanraking brengen. Op internet doe je dat met traffic: bezoekers naar je website die hopelijk klant worden.

In het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ krijg je stap voor stap tips om gratis meer bezoekers te werven én er klanten van te maken.

Zo staat het e-book uitgebreid stil bij het bepalen van een online strategie, en komen verder SEO, social media en content marketing uitgebreid aan bod. Niet in theoretische verhandelingen, maar in praktische stappenplannen en strategieën die jou gegarandeerd meer omzet opleveren.

[color-button color=”orange” href=”http://www.beste-ebooks.nl/”]Lees meer over het e-book[/color-button]

2. Deskundige schrijver

Het is on-Nederlands om van jezelf te zeggen dat je iets goed kunt, maar ik doe het toch. Ik ben goed in het heel duidelijk uitleggen van complexe zaken en dat hoor ik wekelijks van klanten. Daarnaast wil ik dat mensen aan de slag gaat, want als je niet uitkijkt  blijf je lezen en bereik je nog niets.

Mijn praktische en doelgerichte aanpak heeft geleid tot een eigen bedrijf, succesvolle trainingen voor o.a. de AVRO en FrankWatching en een eigen boek dat hoog in de Managementboek Top 100 staat.

Ik durf daarom van mezelf te zeggen dat ik weet waar ik het over heb, en dat ‘Gratis meer bezoekers op je website’ een goed en waardevol e-book is. En gelukkig denk ik er niet alleen zo over, getuige deze aanbevelingen.

Wil jij het e-book uitproberen? Bestel hem nu en als je niet tevreden bent stort ik het aanschafbedrag direct terug.

3. Levenslang gratis updates

Het nadeel van een papieren boek, zoals mijn uitgave ‘Schrijven voor SEO in 60 minuten’ is dat internet voort raast. Zo raken beschreven diensten achterhaald of doen links het opeens niet meer.

Bij het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ krijg je levenslang gratis updates. Zijn er gedeeltes in het boek verouderd, dan pas ik het aan en krijg je gratis de nieuwe versie.

4. Goedkoop

Wat is de waarde van kennis? Als je mij een paar uur inhuurt voor advies of een training bij me volgt loopt dat in de honderden euro’s. Het nieuwe e-book kost maar een fractie.

Je krijgt al mijn kennis in een 110 pagina’s tellend e-book voor slechts 27 euro. Dat is 5% van wat je betaalt voor een dagtraining bij een grote instelling!

[color-button color=”orange” href=”http://www.beste-ebooks.nl/”]Lees meer over het e-book[/color-button]

5. Uitgebreid

Internet is prachtig, laat daar geen twijfel over bestaan, maar je mist vaak de grote lijn. Je leest ergens 10 goede tips, daar een artikel waar je wat mee moet en voor je het weet ben je de hele ochtend aan het rondklikken.

Het prettige van mijn nieuwe e-book is zijn logische indeling. Het boek is opgebouwd rond de thema’s:

  1. Bepaal je strategie
  2. Verbter je website
  3. SEO
  4. Social meda
  5. Content marketing
  6. Tools

Op deze manier ontdek je stap voor stap wat je moet doen, en vermijd je de onrust – en tijdverspilling – van losse ideetjes.

6. Niet-goed-geld-terug

Ik las van de week een schrijnend verhaal van een ‘coach’ die toekomstige klanten onder tijdsdruk zet, om snel veel geld te verdienen. Zo werkt ik niet en zo wil ik ook niet werken.

Mijn ziel en zaligheid zit in het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ en daarom bied ik hem aan met 30-dagen tevredenheidsgarantie. Voldoet het boek niet aan je verwachtingen? Mail me en ik stort direct het geld terug.

7. Zeer positief ontvangen

Je kunt zelf zeggen dat iets goed is, maar het is krachtiger als anderen dat doen. Inmiddels is het e-book tientallen keren besteld en de reacties zijn erg positief. Bekijk ze hier.

[color-button color=”orange” href=”http://www.beste-ebooks.nl/”]Lees meer over het e-book[/color-button]

8. Inclusief bonussen

Leuk, zo’n e-book over gratis meer bezoekers naar je website, maar ik heb helemaal geen website. Geldt dit voor jou, dan is er een man over boord, want in de videotraining Maak je eigen WordPress website laat ik je precies zien hoe je binnen een uur een professionele WordPress website online zet.

Het is slechts een van de bonussen, want er zijn er nog 4!

9. Direct aan de slag

Het mooie van een e-book is dat je er direct mee aan de slag kunt. Zodra je het e-book besteld hebt krijg je de download-link en kun je beginnen.

Anders dan in een papieren boek krijg je ook aanklikbare links, zodat je geen ingewikkelde url’s hoeft over te typen en de genoemde tools direct kunt uitproberen. Gemak dus.

10. Tijdelijke introductieprijs

Het e-book ‘Gratis meer bezoekers op je website’ kost 27 euro, maar het is niet gezegd dat die prijs zo blijft. Als schrijver en ambitieuze online marketeer ontwikkel ik me voortdurend en nieuwe kennis verwerk ik in blogs, trainingen en nieuwe en bestaande e-books.

Wordt een e-book of online training vernieuwd behoud ik me het recht voor de prijs te verhogen. Prijsverhogingen gelden echter niet voor bestaande klanten, want heb je eenmaal gekocht dan heb je levenslang recht op gratis updates.

Download nu mijn nieuwe e-book

Hopelijk heb ik je overtuigd van de waarde van mijn nieuwe e-book. Hij helpt je echt bij het beter vindbaar maken van je website en ook al pas je maar een paar tips toe, dan levert het je gegarandeerd meer klanten en omzet op. De keuze is aan jou, maar ik zou het wel weten 😉

[color-button color=”orange” href=”http://www.beste-ebooks.nl/”]Lees meer over het e-book[/color-button]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.